Enrique Cancelo Castro

Soci i Director del Departament Penal

Àrees d’Activitat

  • Dret Penal

Experiència Professional

Autor de diversos articles sobre delictes econòmics i la seva incidència en les entitats mercantils.

Compta amb una gran experiència en tot tipus de procediments penals pels diferents delictes del Codi Penal, als quals es ve dedicant des de fa més de trenta anys en defensa dels interessos aliens en aquest àmbit, des de l’inici del procediment fins a la seva conclusió. Té una trajectòria reconeguda en els Tribunals per la seva intervenció en múltiples judicis davant dels Jutjats d’Instrucció, Jutjats Penals, Audiències Provincials, Jutjats Centrals d’Instrucció i Audiència Nacional.

Dirigeix la instrucció de tots els procediments penals que es tramiten en el despatx, amb intervenció en l’assessorament, reunió i assistència als clients davant qualsevol organisme oficial o Tribunal en defensa dels seus interessos.

Té experiència en procediments penals de gran complexitat, en el dret penal econòmic i societari amb repercussions mediàtiques en varis d’ells. Cal destacar els seus coneixements en delictes d’estafa amb múltiples perjudicats, apropiacions indegudes, falsificació i estafa de pòlisses de crèdit, delictes contra la Hisenda Pública i blanqueig de capitals; defensa de funcionaris públics, autoritats i judicials pels delictes de prevaricació i suborn; delictes contra les persones com homicidis, lesions i robatoris amb intimidació.

Participa en negociacions judicials i prejudicials amb la finalitat d’evitar o atenuar les responsabilitats penals dels processos.

Formació Acadèmica

  • Llicenciat en Dret. Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona
  • Màster en Dret Penal per la Universitat de Barcelona
  • Formació especialitzada en Dret Penal i Dret Penitenciari