Digestum Legal

Actualidad​​

Digestum Opina​

Campanya de renda i patrimoni 2015

Com cada any, durant el mes d’abril de 2016 s’inicia el termini per a la presentació de les declaracions de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i del Patrimoni, corresponents a l’any 2015.

Igual que l’any passat, la campanya de renda i patrimoni d’aquest any finalitza, per a totes les declaracions, el dia 30 de juny estant, en principi i amb caràcter general, obligats a declarar aquells contribuents que obtinguin rendiments anuals superiors a 22.000 €.

renta2015

Fent click en aquest link adjunt apareix una plantilla que pot ser útil per saber quina informació fiscal és necessària per preparar aquestes declaracions. Aquesta plantilla no té caràcter exhaustiu, pel que resulta recomanable recopilar addicionalment tota aquella documentació que consideri que pugui tenir transcendència tributària.

Com sempre, a DIGESTUM LEGAL estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o aclariment que necessiti per a l’emplenament de la declaració de renda i/o patrimoni de l’any 2015, així com per confeccionar-les en el cas de que ho consideri oportú.

Vicente Torralba
DIGESTUM LEGAL, S.L.P.