Digestum Legal

Actualidad​​

Digestum Opina​

DIGESTUM LEGAL presenta l’àrea de COMPLIANCE

DIGESTUM LEGAL, en el desenvolupament de la seva filosofia i voluntat d´oferir als seus clients un servei integral, ha creat l´Àrea específica de COMPLIANCE, com una secció  relacionada però independent de la Penal, entre els serveis que ofereix. La seva creació ve motivada per la necessitat de protegir als nostres clients, empreses i directius, davant les conseqüències derivades de les recents reformes legislatives que introdueixen la responsabilitat penal de la persona jurídica per la comissió d´un conjunt de delictes, donant així resposta als requeriments d´alguns dels nostres clients.

Coordinat pels professionals de l´Àrea de Dret Penal, DIGESTUM LEGAL ha desenvolupat un equip de treball multidisciplinar, que juntament amb els nostres col·laboradors i partners, ens permeten oferir un servei integral específic en matèria de responsabilitat social corporativa i en el desenvolupament i implementació de models de prevenció de delictes, la qual cosa confereix valor afegit a les empreses, a més de protegir-les de les possibles conseqüències penals.

El nostre despatx creix i evoluciona en consonància amb els temps, incorporant aquesta nova àrea de consultoria en matèria de COMPLIANCE, i ho fa sense perdre la seva essència: un tracte sènior de professional a client de principi a fi, una comunicació permanent i una total accessibilitat, tot això a fi de seguir oferint un servei de primer ordre, amb la proximitat d´un despatx tradicional.

Si estàs interessat en conèixer per quins delictes pots respondre i quan, què pots fer per evitar-ho, quines són les conseqüències jurídiques, i en el seu cas els avantatges de tenir implementada una política de Compliance en la teva empresa, no dubtis a contactar sense compromís amb nosaltres, estarem encantats d´informar-te i mostrar-te que les polítiques de RSC i prevenció de delictes, a més d´una exigència legal, suposen un avantatge competitiu.

Aprofitem l´ocasió per comunicar-te que arrel de la publicació de la norma UNE 19601 al maig de 2017 (norma que estableix un sistema de gestió de Compliance penal, alineat amb els estàndards internacionals de la matèria, incorporant un ampli catàleg de bones pràctiques) estem duent a terme els ESMORZARS INFORMATIUS GRATUÏTS, dirigits als nostres clients empresaris. No dubtis en contactar amb nosaltres en el mail digestum@digestum.cat i concertar el teu.