Digestum Legal

Actualidad​​

Digestum Opina​

DIGESTUM presenta departament de Dret Tributari/Empresa

Apreciats clients i amics,

Tenim la gran satisfacció de fer-los coneixedors de que recentment, i en la seva continua i permanent intenció de millora dels seus serveis, DIGESTUM LEGAL S.L.P. ha ampliat i potenciat de forma important el seu departament de DRET TRIBUTARI/EMPRESA.

La incorporació de RICARDO CALVO MOLINER com a nou responsable d’aquest departament persegueix la seva consolidació com un dels de major pes específic de la firma DIGESTUM LEGAL.

Per la seva dilatada i contrastada trajectòria professional, la dita incorporació aporta, sense cap mena de dubte, el coneixement i l’experiència necessaris per fer que els serveis professionals que la nostra firma ofereix als seus clients esdevinguin cada cop més integrals, afegint-se així, complementant-la, a la recent incorporació d’IGNASI NAVARRO i CÈSAR MARTÍNEZ com a nous responsables del renovat i ampliat departament de DRET LABORAL.

Amb el convenciment de que la contribució professional de la nova incorporació farà créixer la qualitat i varietat dels serveis que DIGESTUM els ofereix diàriament, els informem que el nostre nou departament de DRET TRIBUTARI/EMPRESA està a la seva disposició per atendre’ls i intervenir immediatament en qualsevol qüestió o conflicte tributari que pugui sorgir en l’exercici de la gestió empresarial (liquidacions, planificació fiscal, inspeccions i comprovacions de l’AEAT o d’altres organismes públics –CCAA, Ajuntaments-, sancions, etc…), així com a l’àrea de l’assessorament i gestió contable recurrents.

Concretament, el departament de DRET TRIBUTARI/EMPRESA està integrat per les següents persones, els currículums professionals de les quals estan a la seva disposició a la nostra web www.digestum.es, on també podran accedir als articles d’actualitat que es publiquen al blog jurídic.

Rebin una cordial salutació,

DIGESTUM LEGAL S.L.P.